Contacteer ons:
0497- 89 56 08

Spuitisolatie

Voordelen van PUR


Naadloos


Het op- of inspuiten van PUR-schuim gebeurt in één enkele aansluitende laag. En dit tot in de verste punten en spleten van de constructie. Er zijn dus geen naden of onzorgvuldige aansluitingen die aanleiding kunnen geven tot koudebruggen.

Warmte- en geluidsisolerend


Polyurethaanschuim van JSD zorgt voor het hoogste wooncomfort zowel op thermisch als op akoestisch vlak. De vele ingesloten microscopische luchtbelletjes (droge stilstaande lucht) houden alles gezellig warm of juist fris in de zomer. Een variant die soepeler is zorgt voor de ideale contactgeluidsisolatie.
Onze woningen isoleren we vooral om minder energie te verbruiken en in 2de instantie om het thermische en akoestische wooncomfort te verhogen. Anderzijds verplicht de overheid om een minimum aan isolatie toe te passen. Als tegenprestatie geeft de overheid premies en steun

Gezond en confortabel


Polyurethaanschuim bevat geen elementen zoals stof, microvezels of ander stoffen die aanleiding kunnen geven tot allergieën of huidirritaties. Dit in tegenstelling tot andere schuimen en wollen. Een niet te onderschatten voordeel zowel voor de aannemer als voor de bewoners.

100% luchtdicht


Lage energiewoningen en passieve woningbouw, hebben aangetoond dat de luchtdichtheid een absolute voorwaarde is voor een perfecte isolatie. Polyurethaanschuim beantwoordt hier volledig aan. Een spouwmuur bijvoorbeeld wordt volledig en luchtdicht opgevuld.

Milieubewust


In tegenstelling tot andere isolatiematerialen bevat gespoten PUR-schuim geen irriterende vezels noch toxische elementen. Het wordt geleverd in navulbare en dus niet milieubelastende verpakkingen. Het schuim wordt op de werf klaargemaakt. Eén vracht-wagen PUR-grondstof haalt 24 vrachtwagens isolatiewol van de baan.


JSD Spuitisolatie bvba


Waversesteenweg 148

3360 Bierbeek


info@jsdbvba.be

www.jsdbvba.beTel:

0497 - 89 56 08

0477 - 47 04 53

0484 - 81 47 14

Fax:
016 - 89 84 04

volg ons
JSD Spuitisolatie Bvba © 2016
PRIVACY POLICY