Contacteer ons:
0497- 89 56 08

Spuitisolatie

Isoleren is een korte termijn investering met hoog rendement!

Door te investeren in optimale isolatie zal u genieten van comfort en een snelle opbrengst van uw investering. Economiseren van energie is momenteel één van de belangrijkste en meest opbrengende investeringen. U bespaard jaarlijks tot 40% aan energiekosten. U hoeft niet te wachten op betere rentevoeten van de banksector, polyurethaan zijn opbrengst start vanaf het moment deze geplaatst is.

Prijzen van energie stijgen hedendaags bijna dagelijks waardoor uw investering in polyurethaan alleen in waarde kan toenemen. Met isoleren wint u altijd.

Anderzijds verplicht de overheid om een minimum aan isolatie toe te passen. Als tegenprestatie geeft de overheid premies en steun.

Milieubewust


Lichtgewicht.

De volumemassa bedraagt ongeveer 32 kg/m³, concreet betekent dit dat voor de productie een minimum aan grondstoffen wordt verbruikt. Minder plaats voor vervoer en opberging in winkelruimte die al dan niet verwarmd zijn! Minder vrachtvervoer naar het fabriek en minder vervoer naar lokale verdelers en minder transport naar de eindbestemming.

Overbodige vervanging van isolatie wordt vermeden - Duurzaam materiaal!

Door zijn langere levensduur zal polyurethaan er voor zorgen dat er minder grondstoffen zullen benut worden. Polyurethaan producten genieten van een veel langere levensduur dan andere isolatie materialen!

PUR-schuim begint pas aan zijn levenscyclus op het moment van het aanbrengen, terwijl de andere isolatiematerialen reeds aan hun levenscyclus zijn aangevangen bij produceren van het product! Met ander woorden liggen de isolatierollen reeds 10 jaar in een stapelplaats bloot gesteld aan licht, lucht en warmte is de levensduur reeds korter bij de aankoop/verwerking.

Tijdens de productie van polyurethaan in de fabrieken wordt er weinig energie verbruikt!


Hoger rendement = beter voor het milieu!

Door de betere isolerende prestaties die polyurethaan aanbiedt zal er ook minder warmte worden verloren binnen de woning waardoor er minder verwarmt dient te worden. Hoe beter de isolatie hoe beter voor het milieu en voor uw portemonnee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat fabrikanten van koelkasten, diepvriezers, boilers en zelfs jacuzzi kiezen voor het polyurethaan om hun producten te isoleren.

In landen waar het extreem koud tijdens de winter kan worden zoals Rusland, Oekraïne, Kazakstan wordt het polyurethaan aangewend tot diep onder de straten om te voorkomen dat waterleidingen en rioleringsbuizen zouden stuk vriezen. Hier werden menig studies aan besteed om het meest efficiënte, duurzame en ecologisch verantwoord materialen te kiezen.
Recyclage van eindproducten gemaakt van polyrethaan!

De eindproducten kunnen na het gebruik (nuttige levensduur) ofwel worden gerecycleerd, ofwel hergebruikt als brandstof. Hierdoor wordt vermeden dat specifieke grondstoffen, bijvoorbeeld olie, dienen geëxtraheerd te worden uit het polyurethaan.

JSD Spuitisolatie bvba


Waversesteenweg 148

3360 Bierbeek


info@jsdbvba.be

www.jsdbvba.beTel:

0497 - 89 56 08

0477 - 47 04 53

0484 - 81 47 14

Fax:
016 - 89 84 04

volg ons
JSD Spuitisolatie Bvba © 2016
PRIVACY POLICY