Contacteer ons:
0497- 89 56 08

Spuitisolatie

Isoleren van bestaande Spouwmuren

  • Nadeloos
  • Hoge isolatiewaarde!
  • Geen tocht meer
  • Duurzaam
  • Waterdicht en niet water absorberend materiaal!
  • Slagregen heeft geen toegang tot de binnenmuren!
  • Geen toevluchtsoord voor knaagdieren en insecten!
Spouwmuren kunnen na enige jaren een laag op de bodem gaan vormen van steengruis gevormd door de invloed van temperatuurschommelingen en vochtigheid die de buitenmuren opnemen. Hierdoor ontstaat er zich een vochtbarrière tussen buiten en binnenmuur. Door isolatie met PUR voorkom je die mogelijkheid. Steengruis kan zich geen weg meer naar de bodem banen en dank zij zijn waterafstotende eigenschap kan het vocht van de buitenmuren zich geen weg meer banen tot de binnenmuren.


Spouwmuren kunnen een echte tochtruimten zijn en laten veel koude buitenlucht binnensijpelen via rolluiken, deur- en raamkaders. Bij het aanbrengen van de PUR isolatie in spouwmuren gaat elk gaatje dicht! Geen enkele mogelijkheid meer dat koude lucht zich zal verplaatsen tussen de binnen en buitenmuur.

De buitenmuren mogen niet geverfd zijn of behandeld zijn met waterafstotende producten, tenzij het ademende producten betreft!
Het is noodzakelijk dat er voorheen een spouwmuurstudie wordt uigevoerd. Deze is kosteloos en vrijblijvend. Hierbij maken wij dan ook gebruik van een inspectiecamera om in de spouwmuren te kijken.
Enige voorzichtigheid is geboden. Spleten en naden groter dan 1mm kunnen schuimlekkages vormen. Met ander woorden is het aangeraden om eens zorgvuldig de woning te inspecteren op gaten en spleten. Door de enorme vakkennis kunnen wij u op de meest voorkomende problemen wijzen die zich kunnen voordoen.
Rolluiken dienen opengemaakt te worden en te blijven, zolang de isolatiewerken in uitvoering zijn.
Onze vakmensen boren horizontaal & verticaal V-gewijs gaten (tussen de voegen) om de 80 a 100cm (afhankelijk van de lengte en dikte van de stenen). Na het aanbrengen van de isolatie worden de gaten terug ingevoegd door ons personeel


JSD Spuitisolatie bvba


Waversesteenweg 148

3360 Bierbeek


info@jsdbvba.be

www.jsdbvba.beTel:

0497 - 89 56 08

0477 - 47 04 53

0484 - 81 47 14

Fax:
016 - 89 84 04

volg ons
JSD Spuitisolatie Bvba © 2016
PRIVACY POLICY