Contacteer ons:
0497- 89 56 08

Spuitisolatie


jaren ervaring in het beroep

JSD geniet over een lange ervaring in de sector. Regelmatige controles bij uitvoeringen door de zaakvoerders en de leverancier van de producten bieden zekerheid in de kwaliteit en uitvoeringen.

De producten worden alvorens uitlevering dubbel gecontroleerd in het labo van Tecnopol ®.

JSD beschikt over steeds recente machines (Graco H40 en H25) en vakbekwame techniekers die dagelijks de machines onderhouden en onderdelen vervangen. Spuitpistolen en machines worden dagelijks gereinigd en gecontroleerd.

Producten komen rechtstreeks verzegeld van de leverancier. Elke container is voorzien van duidelijke etikettering waarop ook de productie- en vervaldatum staan vermeld.  JSD waagt zich niet aan onoverzichtelijk zelf mengen of produceren van producten of aankoop van restpartijen of goedkopere basisproducten.


WATER GEDRAGEN POLYURETHAAN®

JSD heeft al meer dan zes jaar ervaring in het plaatsen van water gedragen polyurethaan. 

Het water gedragen polyurethaan biedt veel voordelen, zowel voor de persoon die het product moet aanbrengen als voor de klant:

  • Geen gevaarlijke broeikasgassen tijdens het plaatsen noch nadien
  • Hoger stabiliteit
  • Blijvende isolerende waarde (ook na jaren plaatsing)
  • Meer drukvastheid (tot 230 Kpa/m²)
  • Betere hechting aan alle oppervlakten
  • Geen krimp of verzakkingen


VRIJBLIJVENDE EN CORRECTE OFFERTE & UITVOERING

Onze adviseurs komen na telefonische of schriftelijke aanvraag vrijblijvend langs voor advies en het opstellen van een gratis offerte. U hoeft bij ons niet onmiddellijk te tekenen om een goede prijs te bekomen. Wij laten U de tijd om over onze aangeboden diensten na te denken en te vergelijken.

Samen met u bekijken ze de mogelijkheden, prijzen en mogelijke premies waarvoor u eventueel in aanmerking komt. Wij bezorgen u de nodige formulieren voor de premie aanvragen.

Onze offertes zijn vrij duidelijk en zonder verborgen bijkomende kosten. Bijvoorbeeld : afplakken ter bescherming van muren tot 1,8m zijn steeds in de prijs bij inbegrepen en worden na uitvoering niet als extra kost per lopende meter bijgerekend.

Na uitvoering worden de ruimtes door het personeel nog eens nagemeten en vergeleken met de werkbon of alles klopt alvorens het definitief factuur zal aangemaakt worden.

JSD Spuitisolatie bvba


Waversesteenweg 148

3360 Bierbeek


info@jsdbvba.be

www.jsdbvba.beTel:

0497 - 89 56 08

0477 - 47 04 53

0484 - 81 47 14

Fax:
016 - 89 84 04

volg ons
JSD Spuitisolatie Bvba © 2016
PRIVACY POLICY