JSD spuitisolatie bvba


Reinigen en opschuimen van buitendienst gestelde mazouttanks - met attest!

Voor het reinigen van uw tank werken wij met een gespecialiseerde firma, waardoor wij dit kunnen aanbieden aan de uitzonderlijke prijs van:
Volledig buitendienststelling aan € 847,00 inclusief BTW
(voor tanks groter dan 5000L. betaald u per bijkomende m³ € 105,00 inclusief BTW)

Indien u wenst over te schakelen van soort brandstof
is het mogelijk om de stookolietank te behouden mits de verplichting na te gaan om deze tank op een milieuvriendelijke manier buiten dienst te stellen.


Bescherm uzelf en uw erfgenamen van een financiële nachtmerrie.
 Het is dan ook de goedkoopste manier voor het voorkomen dat u of uw erfgenamen zullen opdraaien voor een enorme kost (bodemverontreiniging).Verkoop van eigendom.
Sinds enige tijd is het ook verplicht door de overheid om bijverkoop een attest te kunnen voorleggen waaruit blijkt dat er zich geen verontreinigde tanks of bodem aanwezig zijn.

Uw tank wordt na de lediging ingespoten met een milieuvriendelijk detergent, ontgast en opengemaakt (klaar om opgevuld te worden met hardschuim).
Alle tankresten gaan door een koolwaterstof afscheider en worden daarna opgehaald door een erkende afvalstoffen maatschappij.
De volgende fase van de werken is maximum een week later, dan zal de tank opgevuld worden met een twee componenten PU-hardschuim dat onder hoge druk geïnjecteerd wordt aan 60°.

Alle werken staan onder toezicht van onze milieucoördinator.
U ontvangt na betaling van de factuur de nodige vlarem attesten.