JSD spuitisolatie bvba


Onze adviseurs komen vrijblijvend langs

Indien U kiest voor advies of voor een vrijblijvende offerte kan één van onze adviseurs langskomen om de correcte opmetingen van de werf te noteren en advies te geven.

Deze zal U wijzen op de mogelijke toepassingen en uitleg geven over het polyurethaan en de toepassingen hiervan.

Deze persoon is dan ook goed op de hoogte van de mogelijke premies die U kan ontvangen.

Nadien zal onze adviseur U een gedetaileerde offerte bezorgen waarbij U vrijblijvend en zonder haast kan overwegen om de werken te laten doorgaan.

U kan natuurlijk ook online een vraag indienen, dewelke wij indien de informatie volledig is met plezier beantwoorden. 


NA HET ONDERTEKENEN VAN OFFERTE

In samenspraak met de klant proberen wij Uw werf toe te voegen aan de bestaande agenda. Niet altijd eenvoudig, daar wij ook rekening moeten houden met de voorafgaande werken zoals stukadoors, het weer (vorst) en andere omstandigheden (zoals binnensijpelend regenwater enz.).

Om polyurethaan te kunnen toepassen dient het gebouw winddicht te zijn, droog, proper en mag er geen vocht aanwezig zijn. In winterperiode dient er ook rekening gehouden te worden met lage temperaturen en dient er eventueel een verwarming(en) te worden voorzien (warmeluchtblazers  bijvoorbeeld die je lokaal per dag kan huren bij verhuurcentra).  Polyurethaan heeft een bodemtemperatuur nodig van ongeveer + 10°C. Indien U zeker wil zijn dat de werken kunnen doorgaan in winterperiode, zorg dan tijdig voor voldoende verwarming op de werf.


TIJDENS DE WERKZAAMHEDEN

Tijdens de werkzaamheden (spuiten van polyurethaan) mogen er geen andere personen aanwezig te zijn op de werf (gebouw). Ons personeel draagt beschermend kledij en maskers. Na het toepassen dient het gebouw voldoende te worden verlucht. De producten zijn na enige uren uitgewerkt en stabiel.

Ons personeel controleerd na plaatsing nogmaals de afmetingen met de opdrachtbon die ze van het bureel hebben gekregen om zeker te zijn dat alles klopt.


FACTURATIE

Zodra de werken zijn uitgevoerd, worden de opdrachtbonnen vergeleken met de offerten om te zien of er geen te grote afwijkingen zijn. Indien er een groot verschil is zullen de dames van de boekhouding dit controleren met het personeel en met U. Daarna wordt het factuur opgemaakt met eventueel de nodige documenten/uitleg voor premies.